Előfizetői tartalom

Tovább fölfelé - Technikai elemzés

Portfolio
Végre bekövetkezett a fordulat a vezető tőzsdéken, és a világvége hangulatot feledtette az alacsony árszintek okozta mohóság érzete. Az egymással versengve emelkedő indexek táborához végre csatlakozott a mi BUX indexünk is. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP és EURHUF grafikonokat tekintjük át.

DOW JONES Tegnap este végre sikerült kinyitni a karám ajtaját, és a bikák elszabadultak az amerikai parketten, aminek eszeveszett emelkedés lett a következménye. Mindez semmit sem változtatott azon, hogy a Dow továbbra is a 7900 és 9300 pontok által határolt kereskedési sáv fogja, amiből egyelőre még nem sikerült kitörnie az indexnek. Pozitív szignál a grafikonon az MACD indikátor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés