Előfizetői tartalom

Drasztikus zuhanás a régiós tőzsdéken! - Elszakadt a cérna

Portfolio
Alulteljesítőnek számít a régióban a hazai börze, mely talán nem is csoda annak fényében, hogy a múlt hét végén a többiek 5% feletti eséseket szenvedtek el, miközben mi pihentünk. A befektetői hangulat mára sem javult, így az európai részvénypiacok esését követve a régióra is heves eladói nyomás telepedett. Bár a részvényárfolyamok az elmúlt hetekben már sokat estek, a jelenlegi befektetői környezetben a piacra lépés kockázatai továbbra is túl magasak.

Nem kímélik a régiót. Az európai részvényindexek az amerikai piacok pénteki esését, illetve az ázsiai börzék mai zuhanását követően nagy mínuszban nyitottak, a főbb indikátorok 3% feletti csökkenést mutatnak jelenleg is. Bár a bizalmi válság az elmúlt napokban kismértékben talán enyhült, helyére léptek a recessziós félelmek, illetve a vállalati profitkilátásokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés