Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak az amerikai piacok, Ázsiában zuhanórepülésbe kezdtek a tőzsdék (2.)

Portfolio
A kereskedés utolsó órájában felfelé vették az irányt az amerikai indexek, így a napot végül a Dow 172 pontos, vagyis 2%-os, az S&P 500 1.3%-os pluszban zárta, a technológia túlsúlyos Nasdaq pedig 0.7%-kal értékelődött le. Az energiaszektor és a közszolgáltatók haladtak az élen, míg a pénzügyi szektor lefelé vette az irányt a tegnapi kereskedési napon.

Vegyesen zárt Amerika. A Dow 30 komponense közül 19 zárta emelkedéssel a tegnapi kereskedési napot, az élen az energiaszektor haladt. Az Exxon Mobil részvényei 9%-kal, a Chevron 8.2%-kal értékelődtek fel. Az olaj árfolyama kismértékben felfelé korrigált a szerdán megütött 16 hónapos mélypontról, a tegnapi napon 1.6%-os emelkedéssel 67.84 dolláron zárt a New York Mercantile...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés