Előfizetői tartalom

Ízzé-porrá zúzták a régiós tőzsdéket

Portfolio
A megengedett legnagyobb mértékben zuhantak a délután folyamán a határidős amerikai részvényindexek, ám a kereskedés elindulásával a dráma nem eszkalálódott tovább. A nyugat-európai piacok délután megpattantak a napi mélypontjukról, de így is 5% körüli eséssel zártak, miközben a régióban a befektetők ízzé-porrá zúzták a prágai és a moszkvai részvénypiacot is.

18:31 5% körüli mínuszban zárt be a legtöbb nyugat-európai tőzsde, a széles piacot átfogó Stoxx 600 index 4.7%-kal értékelődött le. A Budapesti Értéktőzsde befektetőinek valószínűleg nagy szerencséje, hogy ma az ünnep miatt zárva tartott a tőzsde, mert a régióban a prágai PX 50 11.8%-ot, az orosz RTS pedig 13.7%-ot zuhant. Illúzióink ne legyenek, ha csak nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés