Előfizetői tartalom

Újabb pofon a hosszúhétvége előtt - Technikai elemzés

Portfolio
Irányt mutatott a magyar piac tegnap Európának és a világnak! Nálunk már akkor mélabús hangulat uralkodott, amikor európai társaink még tartották magukat, de természetesen a vezető indexek mínuszba fordulása azért taszajtott még egyet a lefelé haladó BUX-on. Ma reggel az EURHUF grafikont, a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP grafikonját tekintjük át.

EURHUF(heti) Tovább gyengült forintunk az euróval szemben, amelynek következményeképpen az EURHUF a 268-as szint után a 270-es ellenállást is leküzdötte, amelyek immár támaszaik az árfolyamnak. A soron következő ellenállás a 285 forintos csúcshoz kapcsolódik, amelytől azt várhatjuk, hogy megfordítja az árfolyamot. Az RSI indikátorunk a heti grafikonon a túlvett zónába került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés