Előfizetői tartalom

Kiváló Apple gyorsjelentés, aggasztó kilátások (3.)

Portfolio
Csaknem hétmillió darabot adott el a legújabb iPhone-ból az Apple egyetlen negyedév alatt, mely jócskán hozzájárult ahhoz, hogy 26%-kal növekvő profitról számolt be a cég tegnap esti gyorsjelentésében. A cég által a folyó negyedévre szóló kilátás igen pesszimista lett, az alapján profitcsökkenés következhet, a részvények mégis 13.3%-ot száguldottak zárás utáni kereskedésben. Ennek oka, hogy szokatlan módon Steve Jobs megjelent az eredményeket bemutató konferenciabeszélgetésen és méltatta a mobiltelefon üzletág kiváló eredményeit.

Az elemzői konszenzust meghaladó egy részvényre jutó nyereségről számolhatott be az Apple tegnap, a piacok zárása után közzétett gyorsjelentésében, miután az új 3G-s iPhone értékesítései megközelítőleg 7 millió darabra rúgtak az időszakban.A menedzsment szokásához híven konzervatív várakozásokat adott a folyó negyedévre, ennek ellenére azonban a társaság részvényei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés