Előfizetői tartalom

USA: könnyen jöhet az újabb zakó

Portfolio
Lefelé mutatnak a nyitást megelőzően a főbb amerikai határidős indexek, a Dow futures 135, az S&P futures 13, a Nasdaq futures pedig 25 pontos mínuszban tartózkodik. A DuPont és a Sun Microsystems csökkentett eredményvárakozása újból életre hívta a recessziós félelmeket és kioltotta a Bernanke által javasolt új gazdaságélénkítő csomag pozitív hatásait.

Nettó profitja visszaeséséről számolhatott be az American Express tegnap este közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentésében, azonban az elemzői konszenzust még így is felülteljesítette a cég. A kártyatársaság részvényei 4.7%-kal értékelődtek fel a nyitás előtti kereskedésben.Kapcsolódó cikkünk2008.10.21 10:05 A kártyatársaságok is érzik a válság hatásait - esett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés