Előfizetői tartalom

USA: nem sikerült legyőzni a félelmet, pedig nagy volt az igyekezet

Portfolio
Csökkenéssel fejezték be végül a kereskedést a főbb amerikai részvényindexek, a Dow 1.4, a szélesebb piacot átfogó S&P 500 0.6, a Nasdaq Composite pedig 0.4%-kal került lejjebb. A nap nagy részében egy óvatos emelkedést mutattak a benchmarkok, melyet az olajár emelkedése révén az energiaszektor vezetett, azonban a fináléban ezúttal is győzött a bizonytalanság, vagy inkább a biztonság, ugyanis a befektetők ilyen volatilis környezetben inkább zárták pozícióikat és beérték szerényebb profittal (jobb esetben).

22:16 Mínuszban zárták a kereskedést az amerikai részvényindexek, a bizonytalanság ezúttal is győzőtt, a befektetők inkább realizálták a nehezen megkeresett kis profitjukat. A nap nyertesei az energiaszektorból kerültek ki, a Peabody Energy Corp. 17.9, a Consol Energy Inc. pedig 15.6%-ot drágult. A Dow komponensek közül a Kraft Foods végzett az élen, a papírok 4%-kal értékelődtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés