Előfizetői tartalom

Széttépték az amerikai tőzsdéket - De mire elég ez?

Portfolio
Bár a délutáni órákra még pluszba tudtak kapaszkodni, nagy esést mutattak zárás előtt az európai börzék. Ez az amerikai határidős részvényindexek bekanyarodásával volt magyarázható. Az USA-ban a lejtmenet a Dow esetében 2.7%-os esést eredményezett nap elején, de a mélységekből nap közben felkapaszkodott az index, majd zárásra sikerült egy kisebb ralival is előrukkolnia. Ezt holnap az európai és régiós tőzsdék minden bizonnyal nagy emelkedéssel díjazzák majd.

22:03 A nap közbeni konszolidációs szakaszból végül felfele törtek ki az amerikai részvényindexek, mely mára jelentősebb emelkedést eredményezett. A Dow 4.7, a Nasdaq 5.5, az S&P 500 4.2%-kal került feljebb. A piacon a volatilitás továbbra is magas, ami a befektetők magas fokú bizonytalanságára utal. A nap végére a hangulatnak talán az olajár mai nagy esése tehetett jót....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés