Előfizetői tartalom

Felpofozták a BUX-ot, újabb 8.6%-os mínusz

Portfolio
Újabb eséseknek lehettünk szemtanúi ma a globális részvénypiacokon, melyben továbbra is a recessziós félelmek játszottak meghatározó szerepet. Hír volt ma bőven, jelentett a Citigroup és a Merrill Lynch is, a piacot azonban mindez hidegen hagyta. A délután folyamán láthattunk egy kisebb fordulatot a várt feletti amerikai inflációs adatoknak köszönhetően, azonban a brutálisan gyenge ipari termelési adatok, valamint a kiábrándító philadelphiai Fed-index végleg elszomorították a befektetőket. A BUX 8.6%-ot mínuszban fejezte be a kereskedést átlag feletti, 34.1 milliárd forintos forgalom mellett.

Kapcsolódó cikkünk2008.10.16 14:30 Végre valaminek örülhetünk: csökken az inflációs nyomás az USA-ban2008.10.16 15:16 Drámai ipari adat az USA-ból (3.)A régióban is pirosba fordultak a tőzsdék, a főbb benchmarkok közül a lengyel WIG 20 3.5, a cseh PX 6, az osztrák ATX 7.8, az orosz RTS pedig 9.5%-ot veszített értékéből, mellyel aulteljesítőnek bizonyult. A moszkvai börze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés