Előfizetői tartalom

Töretlen az optimizmus Európában

Portfolio
Továbbra is jelentős pluszban tartózkodnak a vezető nyugat-európai részvényindexek, a német DAX 6, a francia CAC-40 6.2, az angol FTSE pedig 6.1%-kal múlja felül tegnapi zárószintjét. Az optimista befektetői hangulatot tovább fokozza, hogy Anglia, Németország, Ausztria, Franciaország és Ausztrália után az USA-ban is hivatalosan bejelentették bankmentő terv részleteit.

Kapcsolódó cikkünk2008.10.14 15:20 Tőkét pumpál az amerikai állam a bankokba - Megérkeztek a részletek“Az eurozóna koordinált mentőintézkedései révén enyhült a keményen túladott részvénypiacokon a feszültség és csökkentek a recessziós félelmek, mely a jelenlegi bear market rali fő mozgatórugója" - nyilatkozták a HVB piaci stratégái a Marketwatchnak. A nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés