Előfizetői tartalom

Ajjaj! - Megint elromlott a hangulat...

Portfolio
A kezdeti jelentős emelkedés után kőkemény mínuszba süllyedtek az irányadó amerikai részvényindexek a mai kereskedés során, mivel a banki mentőcsomag részleteinek pozitív hatását ellensúlyozták a recessziós félelmek. Zárásra aztán a Nasdaq kivételével enyhe mínuszra javították fel a teljesítményt a mutatók, de a törékenyhangulatot jól jellemzi, hogy a Dow ma is több mint 700 pontos sávban mozgott.

22:02 Bezárt a piac, a Dow végül 77 pontos mínuszban, 9,310-en fejezte be a kereskedést, miközben az S&P 500 5.4 pontos csökkenéssel zárt, a Nasdaq pedig 65 pontot esett. A rossz hír az, hogy zárás után kijött néhány elsőre kedvezőtlennek tűnő gyorsjelentés (pl Genentech), melyek hatására a Dow Futures 168 pontot esett. 21:57 A réz ára 3%-ot ugrott, mert a befektetőknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés