Előfizetői tartalom

A Vodafone a legelkötelezettebb vállalat

Portfolio
Szombaton kilencedik alkalommal, adták át hat kategóriában a Figyelő Top200 díjakat. A második alkalommal meghirdetett Társadalmi elkötelezettség kategóriában a szakmai zsűri a Vodafone Magyarország Zrt. CSR tevékenységét tartotta a legkiválóbbnak. A hatfős zsűri indoklásában kiemelte, a pályázók közül a Vodafone adaptálja és alkalmazza legjobban anyacégének CSR politikáját a helyi viszonyokra.

A Top200 díjak meghirdetése során az idén megújult a Társadalmi elkötelezettség kategória. A vállalatok egy külön kérdőívvel pályázhattak, melyet egy hatfős szakmai zsűri bírált el. A pályázat kérdőívét, melyben a zsűri társadalmi felelősségvállalás három dimenziójára, a gazdasági, társadalmi és környezeti hatások figyelembevételére volt kíváncsi, 200 vállalathoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés