Előfizetői tartalom

A Pannon lett Magyarország legeredményesebb vállalata

Portfolio
Az idei Figyelő TOP 200 díjátadón a Pannon érdemelte ki "Az év legeredményesebb vállalata" címet. A díjat minden évben annak a hazai vállalatnak ítélik oda, amelyik a legkiválóbb pénzügyi teljesítményt nyújtja a zsűri által előre meghatározott mutatók figyelembe vételével. A Pannon 2007. évi eredményei alapján részesült a rangos elismerésben.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Pannon vehette át a legeredményesebb vállalatnak járó díjat. Ezúton is szeretnék teljes vállalatunk nevében köszönetet mondani az elismerésért, amely további fejlődésre ösztönöz minket" - mondta el Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. "Csaknem napra pontosan 15 éve írtuk alá a koncessziós szerződésünket és kezdtük meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés