Előfizetői tartalom

A Magyar Telekom vezeti a hazai cégek elszámoltathatósági rangsorát

Portfolio
Az előző két évhez hasonlóan 2008-ban is a Magyar Telekom lett a legnagyobb hazai cégek elszámoltathatósági rangsorának első helyezettje. A rangsort nemzetközi módszertan alapján a Braun and Partners Network CSR stratégiai és kommunikációs tanácsadó cég készítette el, immár harmadszor. A lista október 11-én, a Figyelő Top 200 kiadványban jelent meg.

A nemzetközi módszertan alapján készülő, a világ számos országa mellett Magyarországon is megjelenő Accountability Rating Hungary (ARH) azt méri fel, hogy a legjelentősebb magyar vállalatok - nyilvánosan, a vállalatok érintettjei számára elérhető információk alapján - mennyire tartják fontosnak társadalmi, gazdasági és környezeti kihívásaik hatékony kezelését, hogyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés