Előfizetői tartalom

Mit mondanak a legjobbak a válságról?

Portfolio
Még legalább 5-6 hónapot kell várni, míg az amerikai gazdaság fokozatos növekedési pályára áll - nyilatkozta Jim O’Sullivan és Maury Harris a Marketwatchnak adott interjújában. A UBS szakemberei szeptemberben is a legmegbízhatóbb becsléseket adták a Marketwatch által megkérdezett elemzők közül, előrejelzéseikre a jelenlegi vérzivataros időszakban is érdemes lehet figyelni. Thomas Schelling, a 2005-ös közgazdasági Nobel-díj nyertese viszont azonnali kormányzati beavatkozást sürget a pánikhangulat, és ezzel együtt a tőkepiaci összeomlás megfékezésére.

Jim O’Sullivan és felettese, Maury Harris zsinórban ötödik alkalommal bizonyultak a legmegbízhatóbb elemzőknek a Marketwatch felmérése szerint, szeptemberben ők ketten adták a legpontosabb fogysztói árindex és ipari termelés becsléseket, de a külkereskedelmi mérleg, valamint a megkezdett új lakásépítések tekintetében is a legpontosabb előrejelzéseket szolgáltatták. Harris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés