Előfizetői tartalom

Ezt még unokáink is emlegetni fogják

Portfolio
Roppant kedvezőtlen napra kellett ma ébredniük a részvénypiaci befektetőknek mindenhol a világon. Az amerikai indexek ugyanis tegnap ismét zuhantak, a recessziós félelmek és a bankközi piacot fagyott állapotban konzerváló bizalmi válság együttes erővel sújtott le. Az európai és régiós részvényindexek rég nem látott mértékű zuhanást produkáltak. 2008.10.10 16:15 Itt a fordulat?

Fekete egy nap volt a mai. Az amerikai részvénypiacokon továbbra is a félelmek dominálnak. A befektetők egyrészt a pénzügyi piacot sújtó bizalmi válságtól szenvednek, de emellett a globális gazdasági lassulás miatt várhatóan vállalati szinten is jelentkező problémák is megtalálhatók. Ma európa szerte rendkívüli eladói nyomás érvényesült, a főbb részvényindexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés