Előfizetői tartalom

Nincs itt semmi gáz - Masszív gyorsjelentés az IBM-től

Portfolio
Várakozások feletti profittal örvendeztette meg a befektetőit az IBM az amerikai piacok tegnapi zárása után váratlanul közzétett gyorsjelentésében, ráadásul a rendkívül bizonytalan gazdasági környezetben a cég megerősítette az éves profittervét is. A részvények 5.9%-ot meneteltek felfelé a zárás után, pedig a rendes kereskedésben még 5.3%-ot estek.

Az Alcoa és a Bank of America kiábrándító gyorsjelentése után újabb amerikai óriáscég tette közzé az idei harmadik naptári negyedévről szóló gyorsjelentését az IBM személyében. Az IT óriás végre jó hírekkel szolgált, ahogy azt tőle az elmúlt negyedévekben már lassan megszokhattuk.Igaz, hogy a 25.3 milliárd dolláros bevétel nem érte el a 26.5 milliárdos konszenzust...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés