Előfizetői tartalom

Kivéreztetik a tőzsdéket - Na ez a baj!

Portfolio
A mai tetemes zuhanással együtt a világ vezető részvényindexei már utoljára több évvel ezelőtt látott szinteken tartózkodnak és az egy évvel ezelőtti rettenetes magasságokban beállított csúcsoktól már jócskán eltávolodtunk. A nagy zakót követően a legtöbb piac már vonzó értékeltségi szintekre esett, azonban az amerikai gazdaság recessziójával és egy negatív globális gazdasági szcenáró megvalósulásával a jelenlegi elemzői várakozások akár optimistának is tűnhetnek, azok lefele csúszása pedig jelentősen módosíthatna a képen.

Nagy esés a világon. Annak ellenére, hogy a jelenleg is dúló pénzpiaci feszültségek elsősorban az amerikai piacról gyűrűztek be a világ több pontjára is, a tengerentúli vezető részvényindexek esték a legkisebbet a tavaly októberi csúcsokhoz képest.Az ingatlanpiaci buborék amerikai pukkanása, majd az azt követő pénzügyi piaci problémák azonban a világ többi részére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés