Előfizetői tartalom

Pofon vágták a piacokat - Technikai elemzés

Portfolio
A legújabb fekete hétfőn, tegnap, ismét óriási pofont kaptak a vezető európai börzék, amelyek egyöntetűen 7%-ot meghaladó esést produkáltak. A zuhanásból Amerika is kivette a részét, bár ott már a napi minimumtól sikerül elrugaszkodnia az indexeknek. Ma reggel a Dow Jones a DAX és BUX indexekkel, valamint az OTP és a Richter részvények grafikonjaival indítunk.

DOW JONES A tegnapi zuhanásban játszi könnyedséggel törte át a Dow a támaszainkat, így a 10,150-es a kerek 10,000-es szint is megadta magát, bár ez utóbbi áttörése a kereskedés végére nem lett túl meggyőző. A Dow heti grafikonján láthatóak meghatározó támaszaink, valamint az is, hogy a kerek 10,000-es szint még nem adta meg magát véglegesen, ami akár egy óriás zuhanást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés