Előfizetői tartalom

Pirosba öltözött a hazai börze is

Portfolio
Az amerikai piacok tegnap közel 3-4%-kal értékelődtek le és az ázsiai tőzsdék is pirosba borultak a mai reggelen az amerikai gazdaság recessziójával kapcsolatos félelmek felerősödése közepette. A globális befektetői hangulat hatására a pluszos nyitást követően az európai indexek lefelé vették az irány, a DAX jelenleg stagnál, a francia és a brit index pedig enyhén a tegnapi záróérték alatt tartózkodik. A régiós indexek is a negatív tartományban mozognak, az orosz RTS 1.9%-kal, a lengyel WIG-20 1.3%-kal, a cseh PX pedig 0.9%-kal araszolt lefelé. A BUX a régiós indexeket felülteljesítve jelenleg 0.6%-os esést mutat.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelA bankszektor felértékelődött az európai piacokon, az OTP árfolyama pedig a szektorhangulatnak megfelelően kismértékben, 0.2%-kal menetelt felfelé a nyitást követően, az FHB részvényei pedig 1%-kal drágultak. A vezető részvények közül a MOL 1.9%-ot esett, miután az energiaszektor Európa-szerte lefelé vette az irányt azt követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés