Előfizetői tartalom

Ázsia kisebb eséssel megúszta

Portfolio
Az amerikai tőzsdéket követve a távol-keleti részvényindexek is lefelé vették az irányt a mai reggelen, miután az Egyesült Államok recessziójával kapcsolatos félelmek a tegnap közzétett makroadatokat követően felerősödtek. A nyersanyagárak esése az alapanyagszektorra gyakorolt nyomást. Az irányadó indexek közül a Nikkei 225 1.7%-ot, a hongkongi Hang Seng 2.1%-ot esett, a kínai börzén nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a héten és a mai napon a dél-koreai börze is zárva tartott.

Az Egyesült Államok tőzsdéin tapasztalt lejtmenetet követően az ázsiai indexek is lefelé vették az irányt, az irányadó indexek közül a hongkongi Hang Seng 2.1%-ot esett. A kínai börzén nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a héten és a dél-koreai börze is zárva tartott a mai napon. A nyersanyagtúlsúlyos brazil Bovespa index 7.3%-ot zuhant a tegnapi kereskedési napon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés