Előfizetői tartalom

Csukafejes a javából! - Technikai elemzés

Portfolio
Tán némi megnyugvással töltheti el a magyar politikai élettől hidegverést kapó befektetőt, hogy a tengerentúlon is hajlandóak a pártok a rövid távú politikai előnyökért beáldozni egy meghatározó gazdaságpolitikai döntést, így tegnap este a kongresszusban a 700 milliárd dolláros csomag, ha néhány szavazaton is, de elbukott. A hatást nem kell különösebben magyarázni, a Dow Jones grafikon beszédesebb mindennél.

Ma reggel a Dow grafikonon kívül még az S&P500 a DAX és a BUX indexeket tekintjük át, valamint vetünk egy pillantást a bank szektor BÉT reprezentánsára az OTP-re. DOW JONES Története eddigi legnagyobb zuhanását könyvelte el a Dow Jones amely grafikonján a tegnapi fekete gyertya az összes létező támaszszintet áttörte. A 777 pontos végeredménynek vélhetően még a Boeing...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés