Előfizetői tartalom

Ellenállásokhoz ért a magyar piac - Technikai elemzés

Portfolio
A piacok valamelyest megnyugodtak a múlt héten, áttörő emelkedést azonban az általunk vizsgált egyik index sem produkált. A legoptimistább talán pont a BUX grafikonja, ahol is a múlt hetet összességében emelkedéssel zárta a piac. A hetet a Dow Jones a DAX és BUX indexekkel valamint a Richter, az MTelekom és a Mol grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES A Dow pénteki kereskedését is a 11,125 pontos ellenállás határozta meg, amelyet ha nem is túl meggyőzően, de áttört az index. Az ezt követő ellenállásunk 11,400 ponton az 50 napos mozgóátlaghoz kapcsolódik. DAX Változatlanul a 6000 és 6200 pontos szintek határozzák meg a DAX kereskedését. Indikátoraink egyelőre az emelkedés folytatását valószínűsítik, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés