Előfizetői tartalom

A magyar vállalatoknak is meg kell tanulniuk a piac szabályait

Portfolio
A megváltozott piaci környezetben az árutőzsde különös vonzerővel bír a befektetők számára, ami a Solar Capital számára is kiváló lehetőségeket teremt - véli Szabó Zsolt, a brókercég újdonsült tulajdonosa és a TriGranit befektetési igazgatója. A magyar gazdasági szereplők egyelőre még nagyon keveset tesznek azért, hogy az eredményeiket jelentősen befolyásoló kockázataikat megfelelő módon fedezzék, de a piac előbb-utóbb megtanítja majd mindenki számára, hogy igen hasznos igénybe venni egy határidős kereskedésben jártas szakértő tanácsait - teszi hozzá Szűcs Örkény, a Solar Capital vezérigazgatója.

A magyar vállalkozások nem fedezik a kockázataikat. Portfolio.hu: Hogyan merült fel a Solar Capital, mint befektetési lehetőség? Szabó Zsolt: A részvénypiacok volatilitása miatt egyre több befektető keres alternatív befektetési formákat. Az árutőzsde kiváló lehetőség a diverzifikációra ezért az erre szakosodott cégekben óriási perspektívát látok. A Solar Capitalnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés