Előfizetői tartalom

Itt a vége, fuss el véle?! - Technikai elemzés

Portfolio
Izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött! A piacok megjárták a poklok poklát, hogy aztán csütörtökön és pénteken szinte egy az egyben ledolgozzák az egész heti zuhanást. A következőkben azt vizsgáljuk, hogy mely szintek állhatnak az emelkedés útjában, illetve egyáltalán bízhatunk-e a további emelkedésben. A hetet a Dow Jones a DAX és BUX indexekkel, valamint az MTelekom és MOL részvények grafikonjaival indítjuk.

DOW JONES Két nap alatt ledolgozta a Dow a hét első felének árfolyamcsökkenését, de a szárnyalás pénteken elakadt az 50 napos mozgóátlag által képzett ellenálláson. Az elmúlt két nap emelkedése meghozta a Stochastic vételi szignálját, de a mai kereskedés szempontjából nem lenne meglepő egy kis korrekció a hirtelen megugrást követően. A heti grafikonra pillantva jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés