Előfizetői tartalom

Lélegzetvételhez jutunk? - Technikai elemzés

Portfolio
A fekete hétfőt fekete kedd követte az európai részvénypiacokon. Amerikában azonban a nap végére sikerült egy pozitív korrekciónak kibontakoznia, ami a mai kereskedés során zöldbe boríthatja a poklok poklát megjárt BUX indexet is. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP és a MOL részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Nem tudott tartósan a 10,800 pontos szint alá kerülni Dow Jones, mi több, a támasztól sikerrel elrugaszkodott az index, hogy aztán majdnem a 11,100 pontos ellenállásig emelkedhessen. Egy emelkedő gyertya alapján korai fordulót kiáltani, de arra elég lesz a Dow teljesítménye, hogy az európai börzék a pozitív tartományban nyissanak ma reggel. BUX Tovább folytatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés