Előfizetői tartalom

Van még remény? - Technikai elemzés

Portfolio
A hétfői törékeny optimizmust leszámítva a medvék uralták a múlt héti a kereskedését a BÉT-en, sőt indexünk egy több mint két éves mélypontot is megütött. A zárásra azonban mindannyiszor a meghatározó támasz fölött zárt a piac, ami némi reményt adhat erre a hétre. Ma reggel a Dow Jones a DAX és BUX indexeket, valamint az OTP a MOL és a Richer grafikonokat tekintjük át.

DOW JONES Az elmúlt három hónap oldalazgatása egy stabil bázist kezd kialakulni, a Dow piacán, ami a kereskedési sávunkból fölfelé történő kitörés esetén egy erős emelkedő hullám alapja lehet. Visszatérve a realitásokhoz, továbbra is a 11,100-as támasz, és a 11,650-750-es ellenállászóna határozzák meg az index mozgását, és jelenleg az egyetlen pozitívum a grafikonon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés