Előfizetői tartalom

Újabb pofonok! - Technikai elemzés

Portfolio
A rózsaszín köd, amit hét első kereskedési napjára jellemző optimizmus gerjesztett, hamar elpárolgott, így tegnap már óvatosan lefelé vették az irányt az európai börzék. Nem úgy Amerikában, ahol az óvatoskodást félre dobva, egy az egyben ledolgozták az elmúlt napok emelkedését. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP, a Mol és a Genesis részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Nem nevezhetjük eseménytelennek az amerikai kereskedést, ahol a tegnapi nap után újra a medvék kaptak előre, és gyakorlatilag teljesen leradírozták a hétfői emelkedést. Vagdalkozás ide, vagy oda, az a Dow mozgását továbbra is a 11,100-as és 11,650-750-es kereskedési sáv határozza meg, így jobb híján a sávot alkotó támasz és ellenállás adhat jelzéseket a befektetőknek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés