Előfizetői tartalom

Nagyot ugrott a BUX, de a lécet elvétette - Technikai elemzés

Portfolio
A pénteki mélyrepülésre hétfőn egy erőteljes korrekció volt a válasz a világ részvénypiacain. Több index meghatározó támasztól rugaszkodott el a tegnapi kereskedés során, ami újra láthatóvá tette a fényt az alagút végén. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP és az MTelekom részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A Csütörtöki zuhanásra pénteken már egy óvatos korrekció következett, amely a kereskedés végére egy kalapács gyertyát formált. Ezt követően tegnap este erőteljes pozitív korrekció bontakozott ki az amerikai piacon, amely során újra az 50 napos mozgóátlag fölé került az árfolyam. A kereskedési sáv aljától elrugaszkodó index esetében azonban az igazán örömteli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés