Előfizetői tartalom

Rába: csökkenő célár, de továbbra is vétel ajánlás (Concorde)

Portfolio
A második negyedévet követően a Concorde átdolgozta a Rábára vonatkozó értékelési modelljét és felülvizsgálta várakozásait. A 2009-es árbevétel- és EBITDA prognózisait lefelé módosította, amelyet a világgazdaság lassulásával indokol. A Concorde bár fenntartja vétel ajánlását a papírokra, ugyanakkor a célárat a korábbi 2,390 forintról 2,119 forintra mérsékelte.

A Concorde elemzése szerint: "Az egészséges képet mutató második negyedév után átdolgoztuk a Rábára vonatkozó értékelési modellünket, felülvizsgáltuk várakozásainkat. Az elmúlt néhány év erőteljes fejlődése után 2009-re a növekedés lassulását várjuk. ennek oka a világgazdaság lassulása, amely erősen sújtja a Rába mindkét fő piacát, az Egyesült Államokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés