Előfizetői tartalom

Ha anyuci nem fogja kezünket - Technikai elemzés

Portfolio
Míg a vezető európai piacok stagnáltak, vagy enyhe csökkenést mutattak az iránymutató amerikai piac hiányában, addig nálunk gyatra forgalom mellett az eladók kerekedtek felül, és szinte valamennyi részvény lefelé korrigált. Ma reggel DAX és BUX indexeket, valamint az OTP és a MOL részvények grafikonjait tekintjük át.

DAX Elárvult a DAX is a zárva tartó amerikai piacok következtében, így az egyhelyben topogást választotta a német index. A DAX továbbra is az 50 napos mozgóátlag felett van, valamint indikátoraink is felfelé mutatnak, de a 6500-6600 pontos ellenállás zónával még meggyűlhet a németek baja. BUX Alacsony forgalom mellett a 20,800.as támasz alá ütötték a BUX-ot, ami nem túl...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés