Előfizetői tartalom

Előre semerre - Technikai elemzés

Portfolio
Sok befektető meghosszabbíthatta szabadságát, legalábbis a lanyha forgalomból, és a piaci pezsgés teljes hiányából erre következtethetünk. Az elmúlt napokban a vén kontinensen az árelmozdulások az egyhelyben topogás szintjére süllyedtek, így a BUX index is szinte ott fejezte be a kereskedést, ahol tegnapelőtt abbahagyta. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, az Állami Nyomda, a Humet valamint az OTP részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A hétfői egyhelyben topogás után, kedden végre az emelkedést választotta a Dow Jones, és ha óvatosan is, de az 50 napos mozgóátlag felett fejezte be az index a kereskedést. Örömre csak a régi mumus, a 11,650-11,750-es ellenállás zóna áttörése esetén lehetne igazán okunk. BUX Nem hozott változásokat a BUX index megítélésében a tegnapi kereskedés. Az egyetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés