FONTOS Francia választás: megjöttek az első exit pollok, valószínűleg nyert a baloldali szövetség
 
Előfizetői tartalom

RTSül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg? - Technikai elemzés

Portfolio
A Putyin és Medvegyev páros az amúgy is negatív tőkepiaci hangulat közepette, egy kis katonai csetepatéval a moszkvai tőzsde parkettjére eresztette az orosz medvét, amely a medvetáncot illetően még nem mutatja jelét a fáradságnak. A következőkben a technikai elemzés szemszögéből vizsgáljuk meg, hogy milyen szintek állíthatják meg a zuhanó orosz indexet.

A meredeken zuhanó RTS heti grafikonján látható, hogy több támaszszintet is áttört az index, amelyek közül a legutolsó áldozat az 1700-as tartomány volt. A soron következő meghatározó szint az 1450 pontos értékhez kapcsolódik. A több hónapja tartó meredek zuhanás következtében indikátoraink sokéves mélypontra kerültek, ami alapvetően növeli egy emelkedő hullám valószínűségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés