Előfizetői tartalom

Magyar piac nyitás előtt - Technikai elemzés

Portfolio
A hétfői kereskedés alapján olybá tűnhet, hogy a befektetők nagy része meghosszabbította a hétvégét, ami a gyatra forgalomban, és szűk sávban mozgó árfolyamokban nyilvánult meg. A hétkezdet alapján úgy tűnik, a tűzjátékot nem a parketten kell keresni a héten. Ma reggel a BUX és Dow Jones indexekkel indítunk, amelyeket az OTP a MOL és az EURHUF grafikonok követnek.

BUX A BUX heti grafikonja alapján elmondható, hogy továbbra is a csökkenő trendvonal és a 20,800 pontos támasz szabja meg indexünk mozgását. A napi grafikon látható, hogy a 20,800 pontos támasz tegnap ismét megtartotta a piacot, még a nyitáskor az 50 napos mozgóátlag állta útját az emelkedésnek, ezért a mai napon ismét ez a két szint lesz a meghatározó számunkra.DOW JONES...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés