Előfizetői tartalom

Saját adóreformtervet mindenkinek!

Portfolio
Újabb adóreform terv jelent meg a héten - főképp az előzőek összeollózásából, - amelyet az MGYOSZ, a Joint Venture Szövetség, a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Szövetsége és négy adótanácsadó cég jegyez. A csomag célja a versenyképesség javítása, de összetételében megkérdőjelezhető a reformcsomag - véli Kutasi Gábor, az ICEG European Center tudományos munkatársa.

Kapcsolódó cikkünk2008.08.12 14:36 1100 milliárdos adócsomagot javasol a Big Four2008.08.12 16:10 Máris lehúzta a Big Four javaslatcsomagját a PMA legújabb adócsomag gyakorlatilag egy új kombinációja az elmúlt fél évben felmerült ötleteknek. Egyfelől ez azt mutatja, hogy igen erős igény volna a jövedelmeket termelő tevékenységet folytató gazdasági szereplők részéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés