Előfizetői tartalom

Az eladók még nem nyaralnak! - Technikai elemzés

Portfolio
A tegnap reggeli bizonytalanság, miszerint támaszaink megtartják-e a piacokat vagy sem, nem tartott sokáig. Az eladók hamar felülkerekedtek, és az összes vezető index, valamint a minket elsősorban érdeklő BUX-is játszi könnyedséggel törte át a meghatározó szinteket. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP a MOL és az Econat részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A korrigáló Dow a 11,750-es szint után a soron következő, 11,650 pontos támaszon is áttörte, amelyet az 50 napos mozgóátlag is támogatott, bár ez tegnap este túl sokat nem számított. Negatív jelzés a grafikonon a túlvett zónából kilépő Stochastic eladási szignálja. Az optimista ember azonban a bajban is meglátja a jót, így eddig sértetlen rövid távú emelkedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés