Előfizetői tartalom

Nincs csúszás az informatikai közbeszerzésekben - Vagy mégis? (2.)

Portfolio
Nincs csúszás a beszerzésekben és nem függesztette fel a központosított informatikai beszerzési eljárásokat a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság - írja a Napi. Az egyeztetések lezárultával azonnal megjelennek majd a közbeszerzési eljárások, véli a kormányzati szóvivő iroda. Az IVSZ szerint a beszerzések leállása több tízmilliárd forintos kiesést jelent az iparágnak, és egy általunk megkérdezett piaci szereplő arra is rámutat, hogy a kifizetésektől idén akár el is lehet majd búcsúzni.

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége keddi közleményében választ várt a KSZF-től, hogy miért szünetelteti a központi beszerzési eljárásokat annak ellenére, hogy egyes szerződések már lejártak, vagy szükség lenne új tenderre azok meghosszabbításához. Az IVSZ szerint a központi beszerzés leállásával több tízmilliárd forintos kiesés keletkezhet az infokommunikációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés