Előfizetői tartalom

Telekom: a lengyel szektortárs is remekelt

Portfolio
A Telefónica O2 CR után a TPSA is jelentős, várakozások feletti profitdinamikáról számolt be közzétett második negyedéves gyorsjelentésében. A lengyel cég menedzsmentje a cseh versenytárssal szemben az árbevétel-előrejelzéseit is megemelte, valamint bejelentette, hogy napokon belül megkezdi a kapitalizáció 2%-át kitevő saját részvény vásárlási programját. AZ árfolyam több mint 3.6%-os pluszban tartózkodik.

A Magyar Telekom cseh szektortársa után a lengyel is várakozások feletti gyorsjelentést tett közzé: a TPSA nettó profitja mintegy 13%-kal haladta meg a Reuters által megkérdezett 9 elemző konszenzusát.Az árbevétel ugyan "csak" megfelelt a várakozásoknak, a befektetőket azonban ez nem kedvetlenítette el, hisz a részvények jelenleg közel 4%-os pluszban tartózkodnak a varsói értéktőzsdén.Ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés