Előfizetői tartalom

Eldőlt: az Antenna lesz a digitális TV szolgáltató

Portfolio
Az Országgyűlés illetékes bizottsága pénteki ülésén jóváhagyta a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) döntését, mely szerint a digitális átállás során az országos földfelszíni televíziós és a rádiós műsorszóró-hálózatok üzemeltetésére kiírt pályázatot az Antenna Hungária Zrt. nyerte meg, jelentette be a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH), pénteken.

A pályázat eredményeképp az idei év végére elindulhat Magyarországon a mobiltelevíziózás, az ország területének több mint felén legalább 5 televízió és az ország területének közel harmadán 12-18 rádió adása lesz elérhető ingyenesen digitális földfelszíni műsorszórással. A földfelszíni digitális televíziózás beindulása az NHH reményei szerint erősíti majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés