Előfizetői tartalom

Vitatkozik a Telekom 4

Portfolio
Nem ért egyet a magyar mobilpiacon negyedik szolgáltatóként megjelenni kívánó Telekom 4 Magyarország Zrt. az elmúlt napokban napvilágot látott nyilatkozatokkal, mely szerint a virtuális mobilcégek csak kevésbé életképesek. A cég saját véleménye szerint olyan üzleti modellt alkotott, amelynek magvalósulása a hálózatát a virtuális szolgáltatóval megosztó mobil operátor számára is előnyöket, ezen belül bevétel- és profitnövekedést eredményez.

Az elmúlt napokban igen forró témává vált Magyarországon egy negyedik mobilszolgáltatónak az esetleges megjelenése, melyet a Nemzeti Hírközlési Hatóság által a témában rendezett meghallgatás váltott ki. A három magyar mobilcég képviselői a sajtóban nyíltan a status quo mellett érveltek, a T-Mobile, a Vodafone és a Pannon is azt hangsúlyozta, hogy a mobil előfizetések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés