Előfizetői tartalom

Olcsóbb lesz az SMS

Portfolio
Az Európai Unió távközlési biztosa állítólag ma újra színre lép és felvázolja, hogy milyen hatósági árszabályozást kíván bevezetni az integráción belül küldött sms-ek piacán. A hangroaming 46 centes ármaximumát további 3 évre kiterjeszthetik és őszre már az adatroaming tarifák szabályozását is bejelenthetik, ha a szolgáltatók a nyár folyamán nem csökkentik önként a díjaikat.

Viviane Reding, az Európai Unió távközlési biztosa ma jelenti be azon terveit, melyek szerint további 3 évre kiterjesztik a tavaly bevezetett roaming hatósági árszabályozást és ugyanilyen rendszert vezetnek be a külföldről vagy külföldre küldött sms-ekre is - értesült a Reuters Európai Bizottsági forrásokból. Mint ismeretes, tavaly júliusban az EU kiskereskedelmi ármaximumot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés