Előfizetői tartalom

Itt az idő Magyar Telekomot venni?

Portfolio
Meglátásunk szerint attraktív beszállási pontot jelenthet a Magyar Telekom részvények elmúlt napokban kialakult 5 éves mélypontja a hosszú távú befektetők számára és rövid távon is egyre több a várható árfolyam-emelkedésre utaló jel. A részvénypiaci környezet ugyanakkor általánosságban továbbra is ijesztő, ráadásul a magyar távközlési papírok körül az egyedi kockázatok is megnövekedtek.

Nagy volt az esés. 5 éves mélypontra zuhant az elmúlt napokban a Magyar Telekom árfolyama, jelentős leértékelődés részben profitoldali aggodalmaknak, részben pedig magyar kötvénypiaci folyamatoknak köszönhető. Profit oldal: 1. Viviane Reding, az Európai Unió távközlési biztosának érdekérvényesítő képessége látványosan növekszik az integrációban a tavalyi sikeresnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés