Előfizetői tartalom

Megbukott a kémügy mellékszála is

Portfolio
Korábbi írásunkban már felhívtuk a figyelmet a Hírszerző.hu által útjára indított Diachem-Diagon "kémügy" körüli visszasságokra, mellyel kapcsolatban most közleményt jelentetett meg az érintett társaság. Az alábbiakban ezt az írást közöljük változtatás nélkül. 2008.06.12 14:39 Négymilliárdos cunami a biliben? 007-es elbukott?

"A Hírszerző.hu június 11-én ’robbantotta ki’ a "kémügyet". Ezt követően, június 13-án kezdett publikálni egy cikksorozatot, melyben a bűnrészességgel vádolt Diachem kisebbségi tulajdonosát, a Diagnosticumot igyekszik negatív színben feltüntetni abból kiindulva, hogy több egészségügyi szállítási tendert is elnyert a Fidesz többséggel bíró önkormányzatok fennhatósága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés