Előfizetői tartalom

Előre menekül a T-Mobile: brutálisan csökkennek az adatroaming-díjak

Portfolio
Az EU-n belül és három további országban legalább a felére, esetenként pedig hatodára csökkenti a külföldi mobilinternetezés díjait a T-Mobile. Az elmúlt hónapokban több EU-s szervezet döntéshozói is az adatroaming díjak esetleges hatósági árszabályozását lebegtették, így a lépés talán egyfajta előre menekülésként is felfogható.

2008. július 1-vel a T-Mobile lakossági és vállalati ügyfelei egyaránt olcsóbban internetezhetnek és e-mailezhetnek az Európai Unióban és további három országban, köszönhetően annak, hogy a szolgáltató jelentősen csökkenti az adatroaming díját (a külbirtokok esetén az új díj nem érvényes). Az európai kontinensen az EU 26 államában, valamint Norvégiában, Liechtensteinben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés