Előfizetői tartalom

Támaszhoz ért a BUX - Technikai elemzés

Portfolio
A szerda esti amerikai mélyrepülés hatására tegnap nagy mínuszban nyitottak a piacok, azt követően azonban fokozatosan talpra álltak a főbb indexek, ami persze nem mondható el a BUX-ról. Indexünk támaszhoz érkezett a tegnapi kereskedés során, ahonnan óvatosan ugyan, de vissza is pattant. Ez utóbbi jelenség akár némi izgalmat is hozhat a hétzárásra. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az MTelekom és Phylaxia grafikonokat és az EURHUF árfolyamgörbét tekintjük át.

DOW JONES Az elmúlt napok árfolyamzuhanása után, a 12,000 pontos lélektani támasz hathatós segítségével, óvatosan felfelé korrigált tegnap este a Dow Jones. Fordulót kiáltani egy ilyen kis zöld gyertya alapján még nem tudunk, ahhoz legalább a csökkenő trendvonalunkat törnie kéne az indexnek. BUX A 21,100 pontos támaszunk megtartotta a minimális réssel lepottyanó BUX-ot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés