Előfizetői tartalom

Nyerő stratégiák - A Tőzsdeláz tanulságai és néhány klasszikus példa

Portfolio
A befektetések világában egy hét nagyon rövid idő, még is, az Online kereskedési rendszerek jóvoltából alkalmazható rövidebb távú kereskedési stratégiák kapcsán minden befektető számára hasznos lehet, ha áttekintjük a Tőzsdeláz befektetői játék első hetének tanulságait. A Tőzsdeláz során a befektetők valós pénzzel kereskedve mérik össze tudásukat 3 egymást követő 4 hetes játékszakaszban, és a legjobb hozamot elérő befektetők nyereményekben részesülnek. A Tőzsdeláz játékhoz szeptember 12-ig bármikor csatlakozhat Ön is!

A múlt héten ez volt a nyerő. A múlt héten a BUX index 2.7%-os csökkenést produkált, mégis a Tőzsdeláz eddigi legjobbjai pozitív hozamot realizáltak. 5 kereskedési nap után az első 3 játékos hozama következőképpen alakult: 3%, 2,5% és 1,5%. Mindhárom nyerő stratégiát követő befektető a technikai elemzésre támaszkodva hozta meg döntéseit, a múlt héten blue chip-ekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés