Előfizetői tartalom

Háborgó vizeken - Technikai elemzés

Portfolio
A pénteki nagy amerikai zuhanásra mérsékelt európai esés volt a válasz, napon belüli emelkedéssel, sőt némely indexnek még a pozitív zárás is összejött tegnap. Hiú ábrándokat ne kergessen senki, az előbbi mondarész nem a BUX-ra vonatkozott, hanem a német DAX indexre. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexekkel indítunk, amelyeket a Synergon a Rába és a Mol grafikonok követnek.

DOW JONES A nagy zuhanás után a tegnapi kereskedés során korrigált a Dow Jones, a 61,8%-os Fibonacci szintet azonban útját állta az emelkedésnek, így a mai napra is ez a szint képezi az ellenállást. Egyelőre semmilyen fordulós jelet nem mutat a grafikon, bár hol van az megírva, hogy csak fordulós jel után tehet 180 fokos csavart egy index? BUX 11,700 pontos támaszunk egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés