Előfizetői tartalom

Mindent cáfol a Telekom

Portfolio
Pénteken hosszabb cikk jelent meg a hvg.hu oldalon a Magyar Telekom ellen indított perekről, állítólagosan meghamisított közgyűlési dokumentumokról, az osztalék esetleges visszakéréséről és várható milliárdos nagyságrendű kártérítési kötelezettségekről. Ezeket azonban a Magyar Telekom éles hangvételű közleményben cáfolta pénteken késő este, melyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk:

"A Magyar Telekom visszautasítja a megalapozatlan állításokat A Magyar Telekom május 21-én és 26-án közleményben tájékoztatta a sajtót és a befektetőket a vizsgálat fejleményeiről, illetve a társaság ellen indított perekről. A közlemények minden információt tartalmaznak, amit a társaság ezen ügyekben jelenleg el tud mondani. Ennek ellenére a Magyar Telekom közleményeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés