Előfizetői tartalom

Alábbhagyott az eszeveszett üzemanyag-rali

Portfolio
Alábbhagyott az olaj árfolyamának eszeveszett száguldása az elmúlt héten, ezért egyelőre úgy tűnik hogy az elkövetkezendő hét napban nem kerül sor jelentősebb drágulásra az üzemanyagokban Magyarországon. A hosszabb távú trend azonban ezzel nem biztos hogy megszakadt, az pedig egyelőre biztosnak látszik, hogy a benzin és a gázolaj kiskereskedelmi ára közötti különbség nem fog érdemi módon csökkenni a közeljövőben.

Már a csapból is az olajpiaci események folytak hét folyamán, még a magyar származású befektetési guru, Soros György is megszólalt a fekete arany ügyében és buboréknak minősítette az őrült drágulást. Nem is igazán találta a kurzus az irányt, a múlt hét csütörtökön beállított 135 dollár feletti történelmi csúcsról először 126 dollárig esett, majd újra 133 fölé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés